Πληροφορίες για εγκλωβισμένη μητέρα με δύο παιδιά

Καταφθάνει ερπυστριοφόρο άρμα και Κλιμάκιο Εθελοντών Πυροσβεστών των Ψαχνών Ευβοίας.

Πληροφορίες για εγκλωβισμένη μητέρα με δύο παιδιά

Πληροφορίες που μεταδίδει αυτή την ώρα το «STAR Κεντρικής Ελλάδας», εγκλωβισμένη λόγω του κυκλώνα είναι μία μητέρα με δύο παιδιά στην Παραλία Βλαχιάς στην Εύβοια. Όπως αναφέρει, κλιμάκιο πυροσβεστών από τα Ψαχνά σπεύδει στο σημείο.

Το πέρασμα του κυκλώνα από την Βόρεια Εύβοια είναι καταστροφικό καθώς μετά το Μαντούδι, πλημμύρισε και το Προκόπι όπου ο ποταμός Κηρέας πέρασε μέσα από τους δρόμους και τα σπίτια. Νωρίτερα, κοντά στο Μαντούδι είχαν εγκλωβιστεί οδηγοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, κινητοποιήθηκαν άμεσα τόσο η Πυροσβεστική, αλλά και η δημοτική αρχή και γρήγορα περίπου 50 άτομα μεταφέρθηκαν σε Ξενώνα. Η κυκλοφορία μεταξύ Μαντουδίου και Προκοπίου έχει κοπεί, ενώ έχει πλημμυρίσει ακόμη και το τοπικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σπίτια στο Μαντούδι πλημμύρισαν και οι άνθρωποι ανέβηκαν στις ταράτσες τους για να σωθούν. Πυροσβεστικά οχήματα είναι στο σημείο μαζί με τον δ/κτή της ΠΥ Χαλκίδας, Βαγγέλη Παλιό. Καταφθάνει το ερπυστριοφόρο άρμα της 7ης ΕΜΑΚ μαζί με τον δ/κτη της Π.Υ. Στερεάς, Νίκο Σπαή. Επίσης, άμεσα έσπευσε το Κλιμάκιο Εθελοντών Πυροσβεστών των Ψαχνών για να βοηθήσει την κατάσταση.