Ηράκλειο: Ανήλικο κορίτσι κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί τις Αρχές Ηρακλείου Κρήτης, καθώς μία 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η μητέρα βρίσκεται ήδη στη φυλακή, με τον πατέρα να μεγαλώνει τις δύο κόρες τους.

Ηράκλειο: Ανήλικο κορίτσι κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία

Ειδικότερα, ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών. Είχε προηγηθεί επεισόδιο, κατά το οποίο ο 52χρονος φέρεται να χτύπησε την μία του κόρη και συγκεκριμένα την ανήλικη.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που απασχολεί τις διωκτικές αρχές συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου, στο σπίτι της οικογένειας στο Ηράκλειο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 52χρονος κατηγορείται ότι εξύβρισε, απείλησε και χτύπησε την 16χρονη κόρη του. Το επεισόδιο καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι συνέλαβαν τον 52χρονο. Κατά την σύλληψή του, η μεγαλύτερη κόρη του, ηλικίας 18 ετών, παρέδωσε στους αστυνομικούς μικροποσότητα κάνναβης, η οποία ανήκε, όπως είπε, στον πατέρα τους.

Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πηγή: cnn.gr