Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: Νεκρός ο οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με λεωφορείο

Έχασε τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο με λεωφορείο στο Καλλιμάρμαρο. Υπό κράτηση ο οδηγός του λεωφορείου.

Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: Νεκρός ο οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με λεωφορείο

Κατέληξε ο οδηγός της μηχανής, που ενεπλάκη σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (11/05), στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου, λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:00, όταν αστικό λεωφορείο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για νεαρό ειδικό φρουρό, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Ο οδηγός του λεωφορείου βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Νωρίτερα, αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου, στη συμβολή με την Βασ. Όλγας προκειμένου να διενεργηθεί προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού, να απομακρυνθούν τα οχήματα και να καθαριστεί ο χώρος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά πλέον καθώς λίγο μετά τις 6:30 απομακρύνθηκαν από το οδόστρωμα η μηχανή και το λεωφορείο.

πηγή: News247