Τσίπρας για debate: Ελπίζω ο ελληνικός λαός να βγει σοφότερος σήμερα

Ο Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος για το πολυαναμενόμενο debate, τόνισε ότι ο διάλογος είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας και είναι κρίμα που τόσα χρόνια δεν έχει γίνει debate και γίνεται σήμερα μετά από το 2015 πρώτη φορά.

Τσίπρας για debate: Ελπίζω ο ελληνικός λαός να βγει σοφότερος σήμερα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για το πολυαναμενόμενο debate, τόνισε ότι ο διάλογος είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας και είναι κρίμα που τόσα χρόνια δεν έχει γίνει debate και γίνεται σήμερα μετά από το 2015 πρώτη φορά.

Eίναι κρίμα που δεν γίνεται με μεγαλύτερη άνεση διαλόγου. Eίναι πολύ αυστηροί οι όροι που αποφάσισε η διακομματική επιτροπή. Κρίμα, ελπίζω όμως ο ελληνικός λαός έστω και έτσι, έστω και με παράλληλες τοποθετήσεις, να βγει σοφότερος σήμερα, να βγάλει συμπεράσματα” τόνισε.

Σημαντικός ενδιάμεσος σταθμός μέχρι τις Εκλογές, το debate των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όπου οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης συμμετέχουν στην τηλεοπτική αναμέτρηση στο δρόμο για τις εκλογές του 2023.