Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη ενός 30χρονου - Έριξε γροθιές στους αστυνομικούς

Στη σύλληψη ενός άντρα μετά από επεισοδιακή καταδίωξη προχώρησαν αστυνομικοί στην περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη ενός 30χρονου - Έριξε γροθιές στους αστυνομικούς

Στη σύλληψη ενός άντρα μετά από επεισοδιακή καταδίωξη προχώρησαν χθες, Τρίτη (9/5), αστυνομικοί στην περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 30χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια, αντίσταση, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, σωματική βλάβη από αμέλεια και για παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Συγκεκριμένα, τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (9/5) αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Ευκαρπίας τον 30χρονο να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από την ίδια περιοχή.

Σε σήματα στάσης που του έγιναν, ο δράστης προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη ανέπτυξε ταχύτητα, ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες και πινακίδες σήμανσης με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην περιοχή των Μετεώρων και στη συνέχεια να προσκρούσει στο όχημα των αστυνομικών και να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο του.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέμα κάνναβης και η τσάντα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από το όχημα, ενώ σημειώνεται ότι κατά τη σύλληψη του προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, απωθώντας τους αστυνομικούς με γροθιές.

Πηγή: news247.gr