Άρτα: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο πατέρας του βρέφους - Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται και συνελήφθη ο πατέρας του βρέφους, το οποίο άφησε για ώρες στο αυτοκίνητό του και έχασε τη ζωή του. Αναμένεται να διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Άρτα: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο πατέρας του βρέφους - Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 37χρονος πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους που έχασε την ζωή του, όταν το ξέχασε επί περίπου 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο πατέρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Το περίεργο αυτό περιστατικό ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα όταν οι γονείς του βρέφους, μπήκαν ανάστατοι στο Νοσοκομείο της Άρτας κρατώντας αναίσθητο το μωρό τους.

Η νοσοκόμα που τους είδε πρώτη τους άκουσε να περιγράφουν, ότι το πρωί ήταν ο 37χρονος πατέρας του παιδιού να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια να φύγει για την δουλειά του.

Όπως προέκυψε από την έως τώρα προανάκριση, ο πατέρας του βρέφους το ξέχασε στο αμάξι, στάθμευσε κοντά στον ΔΕΔΔΗΕ που εργάζεται και έφυγε για την Λευκάδα, όπου τον έστειλε η Υπηρεσία του.

Περίπου μισή ώρα μετά τις τρεις το μεσημέρι που πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό η σύζυγός του για να παραλάβει το κοριτσάκι της, της είπαν ότι δεν είχε εμφανιστεί καθόλου σήμερα.

Τότε η γυναίκα ανάστατη κάλεσε τον σύζυγό της στο τηλέφωνο, ο οποίος στην ερώτηση που του έκανε που είναι το παιδί, τα έχασε και θυμήθηκε πως αντί να πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό πήγε κατευθείαν στη δουλειά.

Εσπευσμένα επέστρεψε πίσω και μαζί με την μητέρα ανακάλυψαν το παιδί τους αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητο και έσπευσαν να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο της Άρτας. Μόλις οι γιατροί του Νοσοκομείου ανακοίνωσαν στους γονείς πως το παιδί τους δυστυχώς ήταν νεκρό, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν, τότε εκείνοι υπέστησαν σοκ και λιποθύμησαν.

Οι γιατροί τους έδωσαν τις Πρώτες Βοήθειες και τους έβαλαν σε καταστολή τουλάχιστον μέχρι τις 7 το απόγευμα. Ο εισαγγελέας ζήτησε να προχωρήσουν όλες οι προανακριτικές ενέργειες με λήψη καταθέσεων των γιατρών και της νοσηλεύτριας που τους υποδέχτηκε πρώτη, να διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή στο βρέφος για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του και μόλις είναι σε θέση να πάρουν καταθέσεις οι αστυνομικοί και από τους γονείς.

πηγή: News247