Βιασμός 22χρονης στον Τύρναβο: Αρνούνται τις κατηγορίες οι συλληφθέντες – Τι υποστήριξαν

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμη δύο εμπλεκομένων.

Βιασμός 22χρονης στον Τύρναβο: Αρνούνται τις κατηγορίες οι συλληφθέντες – Τι υποστήριξαν

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου της Λάρισας από την υπόθεση βιασμού μίας 22χρονης κοπέλας από ομάδα ανηλίκων.

Μέχρι στιγμής τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για παιδιά ηλικίας 16 και 17 ετών που φέρονται να συμμετείχαν στον βιασμό, ενώ έχει συλληφθεί και ακόμη ένας ανήλικος, κατά πληροφορίες 14 ετών, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια και φέρεται να βιντεοσκοπούσε τον βιασμό με το κινητό του.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμη δύο εμπλεκομένων.

Αρνούνται τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, οι κατηγορούμενοι φέρονται να παρέσυραν την κοπέλα σε ερημική τοποθεσία κοντά στον χώρο που διεξάγεται το παζάρι του Τυρνάβου, να την ακινητοποίησαν και να προέβησαν στον βιασμό της.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως η κοπέλα, η οποία αναγνώρισε με βεβαιότητα τους δράστες του βιασμού της, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και παρουσιάζεται στα έγγραφα της υπόθεσης ως άτομο που δεν έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί.

Όσον αφορά στους συλληφθέντες, οι ίδιες πηγές επεσήμαναν πως μέχρι στιγμής αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ό,τι συνέβη, έγινε με τη συναίνεση της 22χρονης.

Πηγή: Kathimerini.gr