Κόρινθος: Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Οι οπαδοί των δύο ομάδων επέστρεφαν με αυτοκίνητα από την Αθήνα, όπου είχαν μεταβεί για τους αγώνες των ομάδων τους, στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους στην Εθνική Οδό και συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οπαδού της ΑΕΚ

Κόρινθος: Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 90ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, στο Περιγιάλι Κορινθίας.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων επέστρεφαν με αυτοκίνητα από την Αθήνα, όπου είχαν μεταβεί για τους αγώνες των ομάδων τους.

Στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους στην Εθνική Οδό και συγκεκριμένα, τρία αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οπαδοί του Παναθηναϊκού και ένα στο οποίο επέβαιναν οπαδοί της ΑΕΚ και συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος δεν χρειάστηκε διακομιδή σε νοσοκομείο.

Οι δράστες αμέσως μετά την πράξη τους επιβιβάστηκαν και πάλι στα αυτοκίνητά τους και τράπηκαν σε φυγή. Όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα από τους εμπλεκόμενους, ακινητοποιήθηκε στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας που έχει αναλάβει και την προανάκριση για το περιστατικό.

πηγή: News247