Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μετά τον Μπογδάνο εκτός εκλογών και αυτή!

Ο Άρειος Πάγος «έκοψε» και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μετά τον Μπογδάνο εκτός εκλογών και αυτή!

Μετά το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και αυτό της πάλαι ποτέ συνοδοιπόρου του, Αφροδίτης Λατινοπούλου, τίθεται εκτός της εκλογικής μάχης με απόφαση του Αρείου Πάγου.

Το alt right πολιτικό μόρφωμα της Λατινοπούλου με το όνομα "Πατρίδα" αποκλείστηκε από τις εκλογές μετά από προσφυγή που κατατέθηκε σε βάρος του.

Η προσφυγή είχε γίνει από τον ...Κωνσταντίνο Μπογδάνο! Και έγινε δεκτή, καθώς κρίθηκε πως υπάρχει «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου, από το κόμμα που είχε ιδρύσει αρχικά ο Μπογδάνος, και από το οποίο προέρχεται η Λατινοπούλου, έως την ημέρα της διαγραφής της.

Λατινοπούλου: Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές

Μετά την εξέλιξη αυτή η Λατινοπούλου σε ανάρτησή της δίνει ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές, τονίζοντας ότι η ραγδαία άνοδος του κόμματός της «ενόχλησε πολλούς».

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα ακόλουθα: «Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδός μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα. Είναι γνωστό πως ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη στήριξή σας».