Πατήσια: Στο νοσοκομείο 11χρονος που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα ανηλίκων στο προαύλιο δημοτικού

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την Τετάρτη (26/4) και φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα χωρίς η κατάσταση της υγείας του να βρίσκεται σε κίνδυνο

Πατήσια: Στο νοσοκομείο 11χρονος που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα ανηλίκων στο προαύλιο δημοτικού

Στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» μεταφέρθηκε την Τετάρτη (26/4) ένα παιδί 11 ετών το οποίο δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο δημοτικού σχολείου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης, την ώρα που ο 11χρονος βρισκόταν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου στην Αθήνα και είδε ξαφνικά να τον προσεγγίζει μία ομάδα ανηλίκων.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα του 11χρονου στους αστυνομικούς, τα παιδιά άρχισαν να χτυπούν τον γιο της με γροθιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα το παιδί να λιποθυμήσει. Ο ανήλικος παρελήφθη από τη μητέρα του και μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων προκειμένου να καταγραφεί το συμβάν, ωστόσο το παιδί δεν ήταν σε θέση να καταθέσει και μετέβησαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την Τετάρτη (26/4) και φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα χωρίς η κατάσταση της υγείας του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πηγή: kathimerini.gr