Σοκ στην Καλλιθέα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Σε κρίσιμη κατάσταση ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης - Έπεσε στο κενό όταν υποχώρησε το κάγκελο του μπαλκονιού. 

Σοκ στην Καλλιθέα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Πολύ σοβαρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του, είχε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος χειρουργείται στο Γενικό Κρατικό Αθήνας, βρισκόταν σε εκδήλωση εγκαινίων βιβλιοθήκης, προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θέοδωρου Ψαλιδόπουλου στην οδό Ανδρομάχης.

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, ο αντιδήμαρχος στηρίχτηκε στο κάγκελο κι αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων. Έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά για τη μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο, χρειάσθηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να το βγάλουν καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Ποιος είναι ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος από το 1988, όταν ήταν 20 ετών και έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven ενώ έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ (1996-2007) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας (2007-2010).

Είναι ο επικεφαλής του "ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ", της μοναδικής δημοτικής παράταξης στην Καλλιθέα που δημιουργήθηκε από πολίτες που δεν είχαν πολιτευτεί ποτέ και κανένας από εκείνους δεν είναι μέλος κόμματος.