Τα... τσούγκρισαν Κασιδιάρης - Κανελλόπουλος. Κατεβαίνουν αυτόνομοι οι «Έλληνες» (vid)

Τα «έσπασαν» Κασιδιάρης και Κανελλόπουλος - Κατεβαίνουν μόνοι τους οι «Έλληνες»

Τα... τσούγκρισαν Κασιδιάρης - Κανελλόπουλος. Κατεβαίνουν αυτόνομοι οι «Έλληνες» (vid)

Θολό παραμένει το τοπίο στον χώρο της ακροδεξιάς με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τελικά δεν προχώρησε το σχέδιο ΚασιδιάρηΚανελλόπουλου για συμπόρευση με το κόμμα «ΕΑΝ» αφού επήλθε ρήξη μεταξύ των δύο.

Σύμφωνα με το Mega, ο Ηλίας Κασιδιάρης προσανατολίζεται τελικά να κατεβάσει το κόμμα του «Έλληνες» στις επερχόμενες εκλογές με τον ίδιο αρχηγό και υποψήφιο, γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρει το πράσινο φως από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Ο στόχος

Στόχος του είναι να εμφανιστεί ως δήθεν «διωκόμενος του συστήματος» και να διεκδικήσει την αντισυστημική ψήφο στις αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικώντας κάποιον Δήμο ή Περιφέρεια.

Σύμφωνα με την Χριστίνα Κοραή, Ηλίας Κασιδιάρης και Αναστάσιος Κανελλόπουλος δεν ήρθαν σε τελική συμφωνία που προέβλεπε την απόσυρση του κόμματος «Έλληνες» και τη στήριξη του «ΕΑΝ» από την πλευρά Κασιδιάρη χωρίς να είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά με τα δικά του στελέχη στα ψηφοδέλτια του κόμματος Κανελλόπουλου.

Την ίδια ώρα η επικοινωνία του Ηλία Κασιδιάρη και η γνωστοποίηση των θέσεων του έχει γίνει πολύ δύσκολη μέσα από τη φυλακή αφού πλέον εφαρμόζεται ο κανονισμός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Όσον αφορά τον κ. Κανελλόπουλο, είχε ήδη κάποιες επαφές με το κόμμα Εμφιετζόγλου και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αν και ο κ. Μπογδάνος τον κατηγορεί για «προεδρίτιδα».

Πηγή: tovima.gr