Κρήτη: Συνελήφθη 43χρονος για βιασμό ανήλικης

Συνελήφθη 43χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος ανήλικης.

Κρήτη: Συνελήφθη 43χρονος για βιασμό ανήλικης

Συνελήφθη 43χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 43χρονος που αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε μετέπειτα συναντήσεις που είχαν οι δυο τους, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης.

Την καταγγελία έκανε η ανήλικη στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: kathimerini.gr