Ελληνική Λύση: Αποχώρησαν οι βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης και Αναστασία - Αικατερίνη Αλεξοπούλου

Αναταράξεις στην Ελληνική Λύση λίγο πριν από τις εκλογές 

Ελληνική Λύση: Αποχώρησαν οι βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης και Αναστασία - Αικατερίνη Αλεξοπούλου

Ανακοινώθηκε η αποχώρηση των βουλευτών Αναστασίας – Αικατερίνης Αλεξοπούλου και Αντώνη Μυλωνάκη, από τους συνδυασμούς της Ελληνικής Λύσης μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος στην οποία ο πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα.

Αντώνης Μυλωνάκης, Απόστολος Αβδελάς και Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφέροντο να συζητούν με τη ΝΔ.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε, «οι φερόμενοι ως “συνομιλητές” της ΝΔ, να κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους».

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου, βουλευτής του Β1 τομέα Αθηνών, και Αντώνης Μυλωνάκης, βουλευτής Ανατολικής Αττικής με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τους συνδυασμούς της Ελληνικής Λύσης, ενώ σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, ο κ. Αβδελάς αποδέχθηκε να είναι υποψήφιος στο νομό Γρεβενών.