Αμπελόκηποι: Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο φονικό

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Αμπελόκηποι: Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο φονικό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στους Αμπελόκηπους.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες δράστης και θύμα ήταν υπό την επήρεια μέθης σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσαν καν να περπατήσουν.

Μία γυναίκα που είδε τον 60χρονο δράστη και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν έφτασε την αστυνομία αναρωτήθηκε πώς βρήκε τη δύναμη να σηκώσει το μαχαίρι αφού δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος από τη μέθη.

Την ίδια ώρα έρχεται στη δημοσιότητα και βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον άτυχο 45χρονο να βρίσκεται στο έδαφος έξω από την παλιά μονοκατοικία μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία από τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει προκύψει ότι οι δύο άνδρες πολωνικής καταγωγής ήταν φίλοι. Κάποιοι γείτονες είπαν ότι ο 45χρονος ήταν συγκάτοικος του 60χρονου στο σπίτι του οποίο έγινε ο φόνος.

Οι δύο άνδρες μεθυσμένοι, φαίνεται να λογομάχησαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η κατάσταση ξέφυγε και εξελίχθηκε σε άγριο καυγά.

Τον χτύπησε με το κουζινομάχαιρο

Υπό την επήρεια μέθης ο 60χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε τον φίλο στου στην πλάτη.

Ο τραυματισμός του 45χρονου ήταν θανάσιμος και ο άτυχος άνδρας άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή.

Πληροφορίες αναφέρουν στο σπίτι ήταν και μια γυναίκα φίλη τους επίσης από την Πολωνία. Και αυτή όπως διαπιστώθηκε είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία που εντόπισε τον 45χρονο βαριά τραυματισμένο και δίπλα του τον 60χρονο και τη γυναίκα.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ ωστόσο όταν έφτασε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου άνδρα.

Ο 60χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: in.gr