Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής που ζητούσε υποβιβασμό του Ολυμπιακού και «να καεί η π... η Βουλή»

Δηλωμένος φίλος του ΠΑΟΚ είχε πει για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν υπήρχε όπλο, από πού προέκυψε η φωτογραφία;».

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής που ζητούσε υποβιβασμό του Ολυμπιακού και «να καεί η π... η Βουλή»

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής που ζητούσε υποβιβασμό του Ολυμπιακού

Δηλωμένος φίλος του ΠΑΟΚ είχε πει για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν υπήρχε όπλο, από πού προέκυψε η φωτογραφία;"

Έχει τη δική του... οπαδική ιστορία. Όσον αφορά την πολιτική, ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.

Ο βουλευτής β’ Θεσσαλονίκης κ. Φωκάς, προανήγγειλε αιφνιδιαστικά την Τρίτη την έξοδό του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Πλέον, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αποτελείται από πέντε βουλευτές, ενώ θεωρείται πιθανό τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης να ακολουθήσει και ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης.

Ο Αριστείδης Φωκάς απασχόλησε πριν από λίγο καιρό το Πανελλήνιο όταν ζητούσε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ: Έλεγε στη Βουλή: «Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ κάτω από πίεση και μετά μας λέει ότι το γκολ μετράει όταν οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο κανονισμός λέει υποβιβασμός στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ που αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Μία ολόκληρη Τούμπα ήταν εκκλησία, έπεσε ένα ρολό χαρτί στον αγωνιστικό χώρο, αυτό ήταν όλο κι όλο. Το χαρτί έπεσε στον ώμο, ενώ ξαφνικά τα τραύματα βρέθηκαν στα χείλη. Όλα έγιναν από τη στιγμή που πήρε ο ΠΑΟΚ κεφάλι στο πρωτάθλημα».

Ακόμα πιο γνωστός έγινε όταν μίλησε για το όπλο του Ιβάν Σαββίδη: «Αν ένα όπλο το έχουμε κάνει σημαία για να ξεκαθαρίσουμε το ποδόσφαιρο, να το ξέρουμε. Όπλο δεν μπήκε. Ούτε η αστυνομία το είδε. Μπήκε με ένα μπουφάν, δεν φαινόταν τίποτα. Από πού προέκυψε αυτή η φωτογραφία, δεν ξέρω. Δεν είδε κανένας ότι έφερε όπλο. Μπήκε για να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν ο άνθρωπος. Έβγαλε το μπουφάν του από την αγανάκτησή του. Οι παίκτες της ΑΕΚ γιατί δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο; Τι φοβήθηκαν; Ο Σαββίδης μπήκε για να ζητήσει εξηγήσεις για τον λόγο που δεν μέτρησε το γκολ. Δεν υπήρξε προπηλακισμός, δεν μπήκε κόσμος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Τα συστημικά κανάλια κάνουν ό,τι μπορούν για να σταματήσουν την πορεία του ΠΑΟΚ. Ένας μοναχικός καβαλάρης όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, δεν θα μπορέσει να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο».

Βρέθηκε επίσης στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ και λόγω ενός video από το συλλαλητήριο των φίλων του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, στο οποίο τραγουδάει μαζί τους «Να καεί, να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή».