Θεσσαλονίκη: Παραμένει άφαντος ο μητροκτόνος - Τι προβληματίζει τις αρχές

Πάνω από 36 ώρες μετά τη μητροκτονία, ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του εξακολουθεί να αναζητείται από τις αρχές. Με ειδικά σκυλιά τον αναζητά η αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Παραμένει άφαντος ο μητροκτόνος - Τι προβληματίζει τις αρχές

Έχουν περάσει 36 και πλέον ώρες από τη στυγερή δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, όπου ο 34χρονος μητροκτόνος πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του, με τις αρχές να μην έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Η 71χρονο βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της το πρωί της Τρίτης (4/4) σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, πλησίον των κοιμητηρίων, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, ακόμη και με εκπαιδευμένα σκυλιά, ωστόσο, στις αρχές υπάρχει ανησυχία πως ο 34χρονος ίσως έχει βάλει τέλος στη ζωή του.

Να σημειωθεί πως οι τελευταίες κινήσεις του, πριν από το έγκλημα, έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην γειτονιά του. Σε ένα από αυτά τα βίντεο απεικονίζεται ο μητροκτόνος στις 9 το βραδύ, να κατεβαίνει την Ρήγα Φεραίου και στρίβει στην Α. Διάκου, όπου βρίσκεται και το σπίτι του. Μισή ώρα αργότερα καταγράφεται να είναι στο κουρείο της γειτονίας του, όπου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα νευρικός . Έκτοτε τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του 34χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Σε αυτό ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Σημείωνε πως η 71 ετών μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον είχαν κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

πηγή: News247