Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Κηφισού και Αθηνών - LIVE Χάρτης

Μεγάλη ταλαιπωρία για τα διερχόμενα οχήματα από τη Λεωφόρο Κηφισού, ειδικά στο ρεύμα της καθόδου. Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα.

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Κηφισού και Αθηνών - LIVE Χάρτης

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και σήμερα, Πέμπτη, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στη Λεωφόρο Κηφισού.

Στο ρεύμα της καθόδου υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ύψος της Μεταμόρφωσης, με ακινητοποιημένα οχήματα και μεγάλες καθυστερήσεις. Αργά κινούνται τα οχήματα και στην άνοδο, ενώ κατά διαστήματα η συμφόρηση είναι αρκετά πιο έντονη.

Προβλήματα υπάρχουν και στη Λεωφόρο Αθηνών, με μποτιλιάρισμα στο Χαϊδάρι, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και στον Πειραιά κοντά στο λιμάνι.

Στο "κόκκινο" είναι και αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα Πέμπτη

Για τέταρτη ημέρα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αθήνας προχωρούν σε στάση εργασίας σήμερα, Πέμπτη (06/04), ενώ παρόμοιες κινητοποιήσεις θα υπάρξουν και στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα τα λεωφορεία τραβάνε "χειρόφρενο" από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά τα λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ζητούν ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

πηγή: News247