Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο γιος της 50χρονης ως δράστης της δολοφονίας

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με την αστυνομία ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 34χρονος γιος της και ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο γιος της 50χρονης ως δράστης της δολοφονίας

Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση είναι ραγδαίες και πλέον ο γιος του θύματος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είναι ο άνθρωπος που αναζητεί η αστυνομία για τον φόνο της μητέρας του.

Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή

Σφαίρα στο κεφάλι, ενδεχομένως από καραμπίνα, δέχτηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης (4/4) μέσα σε αυτοκίνητο στην αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Voria.gr, πρόκειται για μια 50χρονη Ρομά, η οποία είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι Αρχές φαίνεται πως έλυσαν το «κουβάρι» της υπόθεσης ενώ στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ιατροδικαστής.

Το λευκό όχημα εντοπίστηκε, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία από υπάλληλο της υπηρεσίας.

Όπως είπε ο ίδιος, είδε το όχημα και αμέσως κάλεσε την αστυνομία, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο εγκαταλείπονται κατά διαστήματα κλεμμένα αυτοκίνητα.

Ο άνθρωπος που εντόπισε το όχημα με το πτώμα της γυναίκας, δήλωσε, επίσης, ότι φοβήθηκε και για αυτό δεν πλησίασε περισσότερο.

Πηγή: cnn.gr