Παππάς: «Δεν ταυτίζομαι με κάποιο κόμμα, αλλά κέφτομαι σοβαρά να κατέβω για Δήμαρχος Αθηναίων»

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην επιθυμία του να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων στις επερχόμενες εκλογές.

Παππάς: «Δεν ταυτίζομαι με κάποιο κόμμα, αλλά κέφτομαι σοβαρά να κατέβω για Δήμαρχος Αθηναίων»

Ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο Radcast μοιράστηκε τις σκέψεις του να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Αθηναίων.

Την ίδια ώρα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα πρόσωπα του πολιτικού στερεώματος που τον έχουν προσεγγίσει, τονίζοντας ωστόσο πως δεν ταυτίζεται με κάποιο κόμμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ιδέα έχει γεννηθεί εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου όταν πολλοί φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα.

Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή χτύπησε και το τηλέφωνο μου, ύστερα από μια ενέργεια που είχε γίνει. Ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία με συνεχάρη και με ευχαρίστησε, παροτρύνοντας με και αυτή να ασχοληθώ με τα κοινά. Το ίδιο συνέβη και με ένα τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.

Σιγά-σιγά άρχισε να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα. Από την άλλη βέβαια, δεν ταυτίζομαι αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος.

Πόσο μάλλον για έναν τόπο που έχω μεγαλώσει, έχω ανδρωθεί, ξέρω τις ανάγκες, ξέρω τον παλμό της. Έτσι, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο της Αθήνας»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: