Θεσσαλονίκη: Νεαρή κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της μέσα σε κλαμπ

Σε καταγγελία βιασμού της από τον 26χρονο ξάδερφό της προχώρησε 22χρονη στη Θεσσαλονίκη. Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Θεσσαλονίκη: Νεαρή κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της μέσα σε κλαμπ

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στην Θεσσαλονίκη, ύστερα από την καταγγελία μίας 22χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού και μάλιστα από τον 26χρονο ξάδερφό της.

Το θύμα μετέβη στο Τμήμα την Κυριακή (2/4) το απόγευμα και κατήγγειλε πως τα ξημερώματα της Κυριακής (2/4) ενώ βρισκόταν με τον ξάδερφό της σε κλαμπ και διασκέδαζαν, εκείνος κάποια στιγμή, την οδήγησε στην τουαλέτα και ενώ εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, της σήκωσε την φούστα και την βίασε. Η ίδια δεν θυμόταν λεπτομέρειες λόγω της κατάστασής της όμως ήταν σίγουρη για τα γεγονότα που εξιστόρησε.

Μάλιστα όπως ανέφερε, όταν ξύπνησε πια στο διαμέρισμά της, είχε έντονους πόνους και τότε σιγουρεύτηκε για αυτά που είχαν συμβεί σε βάρος της τα ξημερώματα.

Από την Αστυνομία διορίσθηκε ψυχολόγος για την εξέτασή της κοπέλας που βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και της χορηγήθηκε έγγραφο για την ιατροδικαστική της εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν και τα ρούχα της για την διενέργεια εργαστηριακής ανάλυσης.

Το θύμα οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την λήψη ούρων και αίματος για τοξικολογικές αναλύσεις και δόθηκαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Πρόσθετα, οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικά υλικά και από το κατάστημα και την γύρω περιοχή για να διαπιστώσουν τις κινήσεις του δράστη, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: news247.gr