Με 29 επιχειρήσεις έκανε πρεμιέρα το «Καλάθι των νονών» - Οι πρώτες λίστες

Συνολικά 29 αλυσίδες παιχνιδιών συμμετέχουν έως τώρα στην πρωτοβουλία «Το καλάθι των νονών» που ξεκίνησε σήμερα στα καταστήματα παιχνιδιών για την περίοδο του Πάσχα και περιλαμβάνει παιχνίδια, λαμπάδες και πασχαλινά σοκολατοειδή.

Με 29 επιχειρήσεις έκανε πρεμιέρα το «Καλάθι των νονών» - Οι πρώτες λίστες

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή για επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο άνω του 1.000.000 ευρώ και εθελοντικά μπορούν να συμμετάσχουν και μικρότερες.

Aνάμεσα στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν την πρώτη μέρα, βρίσκονται εκτός από τις μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών και μικρότερες από όλη την Ελλάδα αλλά και επιχειρήσεις με ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη που επίσης διαθέτουν παιχνίδια.

Οι λίστες των επιχειρήσεων με προϊόντα από τις 12 κατηγορίες που έχει διαμορφώσει το υπουργείο Ανάπτυξης έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα e-καταναλωτής και θα ανανεώνονται κάθε Τετάρτη έως τις 15 Απριλίου που θα ισχύσει το μέτρο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις λίστες.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, πρώτη ημέρα εφαρμογής του «Καλαθιού των Νονών», καταστήματα των αλυσίδων πώλησης παιδικών παιχνιδιών Jumbo και Μουστάκας.

«Πρώτη ημέρα εφαρμογής της νέας μας πρωτοβουλίας για τις εορτές του Πάσχα με την επωνυμία «το Καλάθι των Νονών». Σκοπός μας είναι να δώσουμε καλά, ποιοτικά, επώνυμα παιχνίδια σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Απ’ αυτήν την εβδομάδα αναρτώνται στην πλατφόρμα e-katanalotis από 29 αλυσίδες παιχνιδιών παιχνίδια, λαμπάδες, αυγά σε «κλειδωμένες τιμές» ανά εβδομάδα. Θα παρακολουθούμε και θα ανακοινώνουμε την πορεία των τιμών ανά εβδομάδα όπως κάναμε και με το «Καλάθι του Αη Βασίλη». Στόχος μας είναι και να εξοικονομήσουν χρήματα οι καταναλωτές αλλά και να δώσουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους αυτό το Πάσχα» πρόσθεσε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης εξέφρασε την εκτίμηση ότι «όπως πήγαμε εξαιρετικά καλά στις εορτές των Χριστουγέννων και ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια, το ίδιο θα γίνει τώρα και με το «Καλάθι των Νονών», το οποίο έχουν αγκαλιάσει οι αλυσίδες».

Πηγή: cnn.gr