Μύκονος: Σε κακούργημα αναβαθμίστηκε ο ξυλοδαρμός του αρχαιολόγου

Ο αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, Μανώλης Ψαρρός, είχε εντοπιστεί στις αρχές Μαρτίου αιμόφυρτος στην περιοχή του ΚΑΤ στην Κηφισιά.

Μύκονος: Σε κακούργημα αναβαθμίστηκε ο ξυλοδαρμός του αρχαιολόγου

Σε κακούργημα αναβαθμίστηκε ο ξυλοδαρμός του αρχαιολόγου στο νησί της Μυκόνου από την εισαγγελία Αθηνών η οποία συνεργάζεται με το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.

Υπενθυμίζεται πως ο αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, Μανώλης Ψαρρός, είχε εντοπιστεί στις αρχές Μαρτίου αιμόφυρτος στην περιοχή του ΚΑΤ στην Κηφισιά.

Ήταν χτυπημένος στο πίσω μέρος του κεφαλιού, είχε σπασμένα πλευρά και συντριπτικά κατάγματα στη μύτη και στο πρόσωπο. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό».

«Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα λάβει κάποια προειδοποίηση, ένα ύποπτο μήνυμα. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ και διατηρώ “υπηρεσιακό” προφίλ. Μου έχουν ζητήσει κάποιες φορές μεγαλομηχανικοί να βγω μαζί τους και πάντα αρνούμαι. Με αυτό που έγινε, το μυαλό μου πήγε από την πρώτη στιγμή σε τρεις υποθέσεις, σοβαρές και οι τρεις. Για μία από αυτές είμαι μάρτυρας σε μια δίκη που είναι σε εξέλιξη από το 2017-18 και πάει από τη μια αναβολή στην άλλη. Οι παραβάσεις αφορούν κατασκευή εγκαταστάσεων σε περιοχή που από το 2005, λόγω του πολεοδομικού διατάγματος της Μυκόνου, έχει κηρυχθεί αδόμητη. Εκεί λοιπόν έχουν φτιάξει ένα τεράστιο παράλιο μέτωπο από παράγκες και έχουν στήσει μπαρ πολυτελείας», είχε πει ο ίδιος μιλώντας στην «Κ».

Πηγή: kathimerini.gr