Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια ο 44χρονος προπονητής - Κατηγορείται για τον βιασμό 5 ανήλικων μαθητριών

Μετά την τελευταία προθεσμία που έλαβε την Παρασκευή (24/03), ο 44χρονος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικων αθλητριών θα βρεθεί σήμερα ενώπιον των ανακριτικών αρχών για την απολογία του.

Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια ο 44χρονος προπονητής - Κατηγορείται για τον βιασμό 5 ανήλικων μαθητριών

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών θα βρεθεί σήμερα ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για σεξουαλική βία σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε την Παρασκευή (24/3), νέα προθεσμία για την απολογία του.

Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίαση προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Στο βαρύτατο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του 44χρονου, πατέρα ενός ανήλικου αγοριού, περιλαμβάνονται φρικώδεις πράξεις που υπέστησαν οι πέντε καταγγέλλουσες ενόσω ήταν ανήλικες, αλλά και τον τρόπο που με την συναισθηματική χειραγώγηση και ψυχολογικούς εκβιασμούς των παιδιών κατάφερνε μέχρι τώρα ο κατηγορούμενος να συνεχίζει την δράση του.

Από τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο όταν μηνύθηκε ο 44χρονος, φαίνεται πως ο προπονητής είχε σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο για να πετυχαίνει τον στόχο του.

Ο κατηγορούμενος κάνοντας μικρές αθλήτριες να αισθάνονται όμορφα με τους επαίνους του , μέσω “εξατομικευμένων’ πολύωρων προπονήσεων κατάφερνε τα ανήλικα θύματα του να υποκύπτουν στην θέληση του και στην συνέχεια με την συνεχή ψυχολογική πίεση να εξασφαλίζει όχι μόνο την σιωπή τους αλλά και την αίσθηση ενοχής που είχαν τα κορίτσια.

Όπως φέρεται να έχει καταγγελθεί, ο 44χρονος με απόλυτη σκληρότητα εκβίαζε ψυχολογικά τα παιδιά απειλώντας πως θα αυτοκτονήσει αν τον πρόδιδαν.