Φωτιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη - Τουλάχιστον ένας τραυματίας, καταγγελίες για εμπρησμό

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης και η οποία επεκτάθηκε σε τετραώροφη πολυκατοικία. Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο. Μαρτυρία για εμπρησμό.

Φωτιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη - Τουλάχιστον ένας τραυματίας, καταγγελίες για εμπρησμό

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσίας τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από φωτιά που ξέσπασε στις 04:30 σε γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς το εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Υπάρχουν αναφορές για έναν τραυματία, ενώ έχουν απεγκλωβιστεί τουλάχιστον πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων μια μητέρα με το μωρό της.

Στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και δύο ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Καταγγελίες για εμπρησμό

Την ώρα που οι πυροσβέστες αναζητούν με φακούς και πάνω σε γερανοφόρο μέσα στα διαμερίσματα, εάν υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένα άτομα, ένας εργαζόμενος καθαριότητας του καταστήματος μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μέσα στο εστιατόριο και καθάριζε, εμφανίστηκαν 2-3 άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος όπου εκδηλώθηκε αμέσως η φωτιά και επεκτάθηκε στον υπόλοιπο χώρο, όπως επίσης και στα πάνω διαμερίσματα.

"Δουλεύω στο κατάστημα. Κάποιος έσπασε το τζάμι, και μετά ξέσπασε φωτιά και τράπηκε σε φυγή. Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί, δουλεύω στο μαγαζί στην καθαριότητα. Μόνος μου ήμουν μέσα και αμέσως βγήκα έξω", ανέφερε ο υπάλληλος.

πηγή: news247.gr