Ξάνθη: Πώς έγινε το φονικό - Συνελήφθησαν οι δύο γιοι και ο γαμπρός του δράστη

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δύο γιους και τον γαμπρό του δράστη της άγριας δολοφονίας στο Δροσερό Ξάνθης. Όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα.

Ξάνθη: Πώς έγινε το φονικό - Συνελήφθησαν οι δύο γιοι και ο γαμπρός του δράστη

Στη σύλληψη των δύο γιών και του γαμπρού του 37χρονου καθ' ομολογία δολοφόνου του 46χρονου στη Ξάνθη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο σε βάρος του θύματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος πήγε να σκοτώσει τον 46χρονο στο σπίτι του μαζί με τους γιούς του (17 και 18 ετών), καθώς και τον 17χρονο γαμπρό του. Εκεί, ο 37χρονος πυροβόλησε εξ επαφής το 46χρονο με πυροβόλο όπλο, επτά φορές, και στη συνέχεια, οι τέσσερις άνδρες τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και κατέληξε.

Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικές αρχές βρήκαν όπλα, χειροβομβίδες και ναρκωτικά. Οι δυο από τους συλληφθέντες, μετά την απολογία του αφέθηκαν ελεύθεροι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ τους επιβλήθηκαν μόνο περιοριστικοί όροι.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος άνδρας λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ανέβασε βίντεο στο TikTok. Στο βίντεο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Η αιτία της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την "πώλησή" της ως νύφη για τον 17χρονο, γιο του 37χρονου δράστη.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει "συμφωνία" και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό "παζάρι" για την τιμή. Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 45χρονος (παππούς) άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ.

Ο 37χρονος δράστης, φέρεται ότι διεκδικούσε το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει και τη Κυριακή (19/3), συνοδεία των γιων και του γαμπρού του εισέβαλλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής με πυροβόλο όπλο, εφτά φορές.

Πηγή: news247.gr