Νέο σοκαριστικό βίντεο από το φόνο του Ζακ Κωστόπουλου

Σε νέο βίντεο που δημοσιεύει το "Πρώτο Θέμα" φαίνεται ο Ζακ Κωστόπουλος την ώρα που έχει δεχθεί τις πρώτες βοήθειες του ΕΚΑΒ να επιτίθεται κατά πάντων.

Νέο σοκαριστικό βίντεο από το φόνο του Ζακ Κωστόπουλου

Ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και δέχθηκε δημόσιο λιντσάρισμα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και έναν ακόμα άνδρα, φαίνεται να επιτίθεται ο ίδιος στους παραπάνω, αλλά και σε άνδρες της αστυνομίας.

Το θύμα μάλιστα στη συνέχεια προσπαθεί να ξεφύγει, όμως είναι σε τραγικά κακή κατάσταση και παραπατάει συνεχώς πέφτοντας μάλιστα πάνω σε τραπέζια.

Τελικά οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τον ρίξουν ξανά στο έδαφος χρησιμοποιώντας το γκλομπ τους και να τον ακινητοποιήσουν. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι εκείνη τη στιγμή κρατούσε ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί, το οποίο είχε ως σκοπό να χρησιμοποιήσει για όπλο.

Τι λέει ο δικηγόρος του καταστηματάρχη

Σύμφωνα με το protothema.gr ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, δήλωσε: «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους, στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία, ειδοποιώντας την αστυνομία».

«Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής, στην προσπάθειά του να βγει, τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα, ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα, είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά και το ΕΚΑΒ, σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους, απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».

Δείτε το νέο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου: