BINTEO: Κλωτσούν στο κεφάλι σε σπασμένα γυαλιά τοξικοεξαρτημένο στην Ομόνοια - Λίγο αργότερα πέθανε

Σοκάρει η βιαιότητα των δύο ανδρών, που δε σταματούν να κλωτσούν τον δράστη που είναι πεσμένος στο έδαφος, μέχρι την παρέμβαση ενός τρίτου ατόμου.

BINTEO: Κλωτσούν στο κεφάλι σε σπασμένα γυαλιά τοξικοεξαρτημένο στην Ομόνοια - Λίγο αργότερα πέθανε

Σοκ προκαλούν τα πλάνα που καταγράφουν το περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή στην Ομόνοια, όταν τοξικοεξαρτημένος προσπάθησε να κλέψει κοσμηματοπωλείο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα φαίνονται καθαρά άτομα που βρίσκονται έξω από το κοσμηματοπωλείο να επιτίθενται με κλωτσιές στο πρόσωπο στον τοξικοεξαρτημένο, μόλις εκείνος -εμφανώς σε άθλια κατάσταση- προσπάθησε να βγει σπάζοντας τη βιτρίνα.

Δύο άνδρες καταφέρνουν επανειλημμένα χτυπήματα στον δράστη, που από την πρώτη στιγμή έχει πέσει στο έδαφος. Οι δύο χτυπούν τον άνδρα στο πρόσωπο, μέσα μάλιστα στα γυαλιά από τη σπασμένη βιτρίνα.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο τοξικοεξαρτημένος άφησε την τελευταία του πνοή, φορώντας τις χειροπέδες που του πέρασαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο.

Είναι μία από τις λίγες φορές που περιστατικό αυτοδικίας έχει καταγραφεί σε κάμερα, ενώ σοκάρει η βιαιότητα των δύο ανδρών, που δε σταματούν να κλωτσούν τον δράστη που είναι πεσμένος στο έδαφος, μέχρι την παρέμβαση ενός τρίτου ατόμου.

Πηγή: topontiki.gr