Τραγωδία στα Τέμπη: Εξακολουθεί να αγνοείται η Εριέττα (vid)

Θρίλερ δίχως τέλος για την Εριέττα – Η μόνη αγνοούμενη της τραγωδίας

Τραγωδία στα Τέμπη: Εξακολουθεί να αγνοείται η Εριέττα (vid)

Ένα κορίτσι από τη Βόρεια Ελλάδα, η Εριέττα, εξακολουθεί να αγνοείται, δέκα ημέρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Μαρτυρικές ώρες ζει η οικογένεια της νεαρή φοιτήτριας, που, σε αντίθεση με τους άλλους τραγικούς γονείς που μπόρεσαν να κηδέψουν και να θρηνήσουν τα παιδιά τους, εξακολουθούν να αναζητούν το κορίτσι τους, που χάθηκε με τραγικό τρόπο στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Από το DNA που ελήφθη από συγγενή της Εριέττας για την ταυτοποίηση της σορού της ως επιβάτη του μοιραίου τρένου, δεν έχει προκύψει αντιστοίχιση.

Ανέβηκε στο δεύτερο βαγόνι και έκτοτε αγνοείται

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η Εριέττα είχε βγάλει στο όνομά της δύο εισιτήρια, μπήκε στο τρένο, στο δεύτερο βαγόνι, μίλησε με τη μητέρα της και ξεκίνησε το ταξίδι της. Επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, καθώς σπούδασε στην αρχιτεκτονική του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ταξίδευε μαζί με τη φίλη της, η οποία ταυτοποιήθηκε ως νεκρή, σε αντίθεση με την Εριέττα.

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες των αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών να ταυτοποιήσουν το DNA των γονιών της με κάποιο από τα 108 δείγματα που βρέθηκαν στο σημείο της εθνικής τραγωδίας.

Πηγή: in.gr