Νέα Ιωνία: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα και εκδόθηκαν επτά εντάλματα σύλληψης

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν συνολικά ταυτοποιήσει επτά άτομα. Από αυτούς, έξι είναι μέλη της συμμορίας «Lions» και ένας από την αντίπαλη συμμορία και γίνονται προσπάθειες για να ταυτοποιηθεί και ο όγδοος που συμμετείχε στο επεισόδιο.

Νέα Ιωνία: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα και εκδόθηκαν επτά εντάλματα σύλληψης

Εξιχνιάστηκε η αιματηρή συμπλοκή που κατέληξε στην ανθρωποκτονία ενός θαμώνα στο μπαρ της Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα, ενός 40χρονου υδραυλικού από την Αλβανία.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν συνολικά ταυτοποιήσει επτά άτομα που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή. Από αυτούς, όλοι τους αλβανικής καταγωγής, έξι είναι μέλη της συμμορίας «Lions» και ένας από την αντίπαλη συμμορία και γίνονται προσπάθειες για να ταυτοποιηθεί και ο όγδοος που συμμετείχε στο επεισόδιο.

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή έχουν εκδοθεί επτά εντάλματα σύλληψης σε βάρος των εμπλεκομένων και βρίσκονται σε εξέλιξη οι προσπάθειες εντοπισμού και σύλληψής τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζεται πως οι δύο βασικοί εμπλεκόμενοι με το επεισόδιο, ουσιαστικά οι δύο που το ξεκίνησαν, ο ένας από την αντίπαλη συμμορία και ένας από τους «L», ότι έχουν διαφύγει στην Αλβανία.

Σημειώνεται ότι κατηγορούμενος στη δικογραφία που σχηματίστηκε είναι και ο ιδιοκτήτης του μπαρ, καθώς προέκυψε πως όχι μόνο εκείνος είχε προσκαλέσει την συμμορία “Lions” και εκείνο το βράδυ είχε κάτσει σε τραπέζι μαζί τους και μιλούσαν, αλλά αφαίρεσε και το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του μαγαζιού του, που το απέκρυψε από την Αστυνομία.

Σε βάρος του αποδίδονται κατηγορίες για υπόθαλψη και ψευδορκία. Ωστόσο αυτή η πρόσκληση δεν φαίνεται να σχετίζεται με τον τραυματισμό του παιδιού του από ομάδα νεαρών που τον λήστεψαν και τον μαχαίρωσαν στα Πατήσια.

Ο αναζητούμενος από την άλλη συμμορία προέκυψε πως καθόταν στο τραπέζι του θύματος, χωρίς όμως ο δεύτερος να έχει καμία σχέση με όλα αυτά και όταν είδε τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας των «Lions» πήγε στο τραπέζι τους και ξεκίνησε η φασαρία που μεταφέρθηκε έξω όπου ακολούθησαν και οι πυροβολισμοί.

Πηγή: news247.gr