Τέμπη: Θρηνεί η Κύπρος - Ταυτοποιήθηκε η σορός του 23χρονου φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου

Έσβησαν οι ελπίδες για τον 23χρονο Κύπριο φοιτητή Νομικής του ΑΠΘ Κυπριανό Παπαϊωάννου, καθώς οι ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν την οικογένειά του πως είναι νεκρός.

Τέμπη: Θρηνεί η Κύπρος - Ταυτοποιήθηκε η σορός του 23χρονου φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου

Τραγικό τέλος γράφτηκε για τον 23χρονο Κύπριο φοιτητή Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, αφού ταυτοποιήθηκε η σορός του, που ανευρέθηκε στα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που μεταδίδει το Philenews.com, οι ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν το βράδυ της Πέμπτης (02/03) την οικογένειά του ότι ο άτυχος νέος συμπεριλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησαν με αναρτήσεις οικεία του πρόσωπα, οι οποίοι αποχαιρετούν τον άτυχο 23χρονο, ο οποίος ήταν φοιτητής στο ΑΠΘ και επέστρεφε στη βάση του στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο, αφότου είχε πάει να συναντήσει την αρραβωνιαστικιά του στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον ένα εκ των δύο Κύπριων φοιτητών επιβατών, οι οποίοι αγνοούνταν, μετά την τραγική σύγκρουση. Εξακολουθεί να αγνοείται η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου.

Κυπριανός Παπαϊωάννου
Κυπριανός Παπαϊωάννου

Πηγή: news247.gr