Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμό στα Λαδάδικα - Δύο τραυματίες

Άγριος διαπληκτισμός μεταξύ ανδρών σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα δύο από τους εμπλεκόμενους να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ο ένας έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμό στα Λαδάδικα - Δύο τραυματίες

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην οδό Παγγαίου, στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το GRTimes, λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε μέσω του 112, για τραυματισμένο άτομο στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι βρήκαν τον τραυματία, ο οποίος είχε δεχτεί ξυλοδαρμό ενώ εντόπισαν έναν κάλυκα και ένα φυσίγγιο. Παράλληλα, η Αστυνομία ενημερώθηκε πως ακόμα ένας άνδρας που φέρεται να ενεπλάκη στο επεισόδιο, φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο και μεταφέρθηκε νωρίτερα στο νοσοκομείο.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 45 ετών, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό, ενώ παραμένει άγνωστος ο αριθμός των ατόμων μου εμπλέκονται στο συμβάν.