Ρίτσαρντ Γκιρ: Επείγουσα εισαγωγή σε νοσοκομείο του Μεξικού

Εν μέσω οικογενειακών διακοπών ο διάσημος ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ διακομίστηκε σε νοσοκομείο

Ρίτσαρντ Γκιρ: Επείγουσα εισαγωγή σε νοσοκομείο του Μεξικού

Μια πνευμονία φαίνεται πως παραλίγο να αναστείλει τις οικογενειακές διακοπές του Ρίτσαρντ Γκιρ στο Μεξικό. Ο γνωστός ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ένα βράδυ.

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ρίτσαρντ Γκιρ είχε εμφανίσει βήχα πριν φύγει για διακοπές. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε όσο βρισκόταν στο Μεξικό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για ένα βράδυ.


Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με το TMZ, επιδεινώθηκε ενώ βρισκόταν σε ταξίδι αυτή την εβδομάδα κοντά στη Νουέβο Βαγιάρτα στο Μεξικό με τη σύζυγό του Αλεχάντρα Σίλβα και τα παιδιά τους για να γιορτάσουν τα 40α γενέθλιά της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με πνευμονία κα αφού παρέμεινε τη νύχτα εκεί, ο Ρίτσαρντ Γκιρ πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα αφού του δόθηκε αγωγή με αντιβιοτικά. Άγνωστο παραμένει σε ποιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε αλλά επί του παρόντος αναρρώνει ενώ βρίσκεται ακόμη στο Μεξικό.

Πληροφορίες του Fox News αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται. Η σύζυγός του ευχαρίστησε με ανάρτηση στα social media, όσους έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της αναρτώντας μία φωτογραφία της ίδιας με τα παιδιά της από το Μεξικό.