Κολωνός: Συνελήφθη 33χρονος για κακοποίηση ζώων

Ο 33χρονος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων, απειλή και εξύβριση.

Κολωνός: Συνελήφθη 33χρονος για κακοποίηση ζώων

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, απογευματινές ώρες της Τετάρτης (8/2) στον Κολωνό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού, 33χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων, απειλή και εξύβριση.

Σύμφωνα με καταγγελία 43χρονης, χθες το μεσημέρι ο κατηγορούμενος προέβη σε κακοποίηση γάτας στην περιοχή του Κολωνού, χτυπώντας τη με πέτρα και στη συνέχεια εξύβρισε τη 43χρονη που βρισκόταν στο σημείο, κινούμενος απειλητικά προς το μέρος της, έχοντας στην κατοχή του την πέτρα.

Έπειτα, η καταγγέλλουσα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 33χρονου. Κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος στην ίδια περιοχή και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου συνελήφθη.

Έπειτα από την έρευνα που ακολούθησε, ο 33χρονος πέραν από την καταγγελθείσα πράξη, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για άλλες παρόμοιες πράξεις κακοποίησης ζώων.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, αφού κακοποιούσε τα τετράποδα, τα εναπόθετε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή του Κολωνού και έπειτα από αυτοψία στο κτίριο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν κουφάρια νεκρών ζώων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και η έρευνα για τη συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις συνεχίζεται.

Πηγή: kathimerini.gr