Τουρκία: Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε τον περιορισμό πρόσβασης στο Twitter - Η διαβεβαίωση Ερντογάν

Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα της ιδιοκτησίας του, ο Έλον Μασκ θέλησε να αποσαφηνίσει την κατάσταση με το φερόμενο "μπλόκο" της Τουρκίας στο Twitter.

Τουρκία: Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε τον περιορισμό πρόσβασης στο Twitter - Η διαβεβαίωση Ερντογάν

Έντονη κριτική από την αντιπολίτευση αλλά και από πολλούς χρήστες των social media δέχεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τους χειρισμούς του μετά τον καταστροφικό σεισμό, με τους επικριτές του στην Τουρκία μάλιστα να αναφέρουν ότι το τελευταίο 24ωρο έχει περιοριστεί η πρόσβαση στο Twitter.

Οι αναφορές έκαναν λόγο για "μπλόκο" της τουρκικής κυβέρνησης στο Twitter ώστε να περιοριστούν οι αναρτήσεις από τις πληγείσες περιοχές. Είναι ενδεικτικό άλλωστε πως τις προηγούμενες ημέρες η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις για "παραπλανητικές παραχωρήσεις".

Την κατάσταση θέλησε να αποσαφηνίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Έλον Μασκ, ο οποίος, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα επιβεβαίωσε το πρόβλημα, μεταφέροντας και τις διαβεβαιώσεις της τουρκικής κυβέρνησης ότι η πρόσβαση στην πλατφόρμα θα αποκατασταθεί "σύντομα".

"Το Twitter ενημερώθηκε από την τουρκική κυβέρνηση ότι η πρόσβαση θα ενεργοποιηθεί ξανά σύντομα", έγραψε ο Μασκ, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views, χιλιάδες retweets αλλά και αναρίθμητα σχόλια για τις "πρακτικές" του Ερντογάν.

πηγή: News247.gr