Τουρκία: Απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού από τα μέλη της ελληνικής ΕΜΑΚ (vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης από τους άνδρες της ελληνικής ΕΜΑΚ ενός μικρού κοριτσιού που είναι εγκλωβισμένο κάτω από συντρίμμια στην Τουρκία

Τουρκία: Απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού από τα μέλη της ελληνικής ΕΜΑΚ (vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η επιχείρηση διάσωσης από τους άνδρες της ελληνικής ΕΜΑΚ ενός μικρού κοριτσιού που βρίσκεται εγκλωβισμένο κάτω από τόνους συντρίμμια στην Τουρκία. Την επιχείρηση καταγράφει η κάμερα της ΕΡΤ και ο απεσταλμένος Γ. Σιδέρης.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Οι διασώστες που βρίσκονται εκεί έχουν χωθεί κυριολεκτικά στα χαλάσματα προσπαθώντας να ανασύρουν ένα επτάχρονο σύμφωνα με τις πληροφορίες κοριτσάκι που έχει παγιδευτεί κάτω από τόνους μπάζα. Με ειδικά εργαλεία προσπαθούν να απομακρύνουν κομμάτια από τσιμέντο και να νοίξουν δίοδο ώστε να φθάσουν στο κοριτσάκι του οποίου το ένα χεράκι έχει παγιδευτεί.

Το παιδί είναι εγκλωβισμένο για πάνω από ένα 24ωρο και όμως βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να κινητοποιήσει με τις φωνές του τους διασώστες. Πρώτοι το αντιλήφθηκαν οι Έλληνες διασώστες και αργότερα κατέφθασαν και δυνάμεις των τουρκικών συνεργείων.

Πηγή: ertnews.gr