Σαράντα δύο χρόνια κάθειρξη στον βιαστή της Δάφνης

Σε ποινή κάθειρξης 42 χρόνων καταδικάστηκε ο 53χρονος κατηγορούμενος ο οποίος τον Μάιο του 2017 είχε μετατρέψει το σπίτι του στη Δάφνη σε «κολαστήριο» για μια 23χρονη φοιτητρια.

Σαράντα δύο χρόνια κάθειρξη στον βιαστή της Δάφνης

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον καταδίκασε για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει την παρούσα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατ' εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικο στον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, καθώς ζήτησε να μη μεταχθεί από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Διεστραμμένο και σατανικό χαρακτήρισε τον κατηγορουμενο κατά την αγόρευσή της η εισαγγελέας, η οποία απέρριψε τον ισχυρισμό του ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης, «γιατί σ' αυτή την περίπτωση δε θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει και να τη δέσει και φιμώσει, όπως και τη βρήκαν οι αστυνομικοί». Παράλληλα, πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα που υπέβαλε για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η παρούσα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της».

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης, λόγω της φύσης των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο 53χρονος.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Μάιο του 2017 όταν οι αστυνομικοί, κάνοντας έφοδο στο «κολαστήριο» της Δάφνης, αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα. Η 23χρονη βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη. Αμέσως συνέλαβαν τον 53χρονο και μετέφεραν το θύμα στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: www.naftemporiki.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας