Λάρισα: Είχαν κρύψει σε βαρέλια 71 κιλά κάνναβη (vid)

Έναν ευφάνταστο τρόπο να κρύψουν τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους βρήκαν δύο άτομα σε χωριό της Λάρισας.

Λάρισα: Είχαν κρύψει σε βαρέλια 71 κιλά κάνναβη (vid)

Ειδικότερα, τοποθέτησαν ναρκωτικά σε βαρέλια και τα έθαψαν βαθιά στη γη, χωρίς ωστόσο να υπολογίσουν τον αστυνομικό σκύλο που τα ανακάλυψε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να «ξεθάψουν» συνολικά 71 κιλά κάνναβης.

Ο ένας από τους δύο άνδρες είχε συλληφθεί τις προηγούμενες ημέρες για υπόθεση ναρκωτικών σε αγροτική – θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, όπου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης (35 κιλά).

Για την υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Κατόπιν συνεχιζόμενης έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας το πρωί σε αγροτική – θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν εντός πλαστικών βαρελιών, θαμμένων στο έδαφος, και κατασχέθηκαν:

50 νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 51.742 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους 20 κιλών.

Οι ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν συνολικά στον χώρο και κατασχέθηκαν είχαν τοποθετηθεί με σκοπό την περαιτέρω διακίνησής τους, ενώ δράστες στις υποθέσεις είναι ο συλληφθείς, ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας και άγνωστοι συνεργοί τους».

πηγή: kathimerini.gr