Γιος ιερέα φέρεται να βίαζε το 4χρονο παιδί του – Εμπλέκεται και η γιαγιά του μικρού αγοριού (vid)

Αποτροπιασμό και φρίκη έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου. Αυτή τη φορά θύμα ένα 4χρονο αγόρι και φερόμενος ως δράστης ο ίδιος ο πατέρας του, γιος ιερέα αλλά και η γιαγιά του, χήρα ιερέα, στη Βόρεια Ελλάδα.

Γιος ιερέα φέρεται να βίαζε το 4χρονο παιδί του – Εμπλέκεται και η γιαγιά του μικρού αγοριού (vid)

Oι λεπτομέρειες είναι πραγματικά συγκλονιστικές για την σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να υπέστη το 4χρονο παιδάκι.

Ο εφιάλτης του μικρού αγοριού, φέρεται να ξεκίνησε στις καλοκαιρινές διακοπές, όταν τον πήρε ο πατέρας του καθώς οι γονείς είναι χωρισμένοι.

Όταν επέστρεψε στη μητέρα του, ήταν ένα φοβισμένο παιδί, που δεν ήθελε ούτε σχολείο να πάει.

Το παιδί εξετάστηκε από ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό μέχρι που κατάφερε να νιώσει ασφαλές το περιβάλλον και να αποκαλύψει σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα «παιχνίδια», όπως φέρεται να αποκαλούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του ο πατέρας του.

Κατά την διάρκεια των 4-5 δίωρων αυτών συνεδριών, οι οποίες καταγράφονταν από κάμερα διαπιστώθηκε ότι το παιδί ήταν ιδιαίτερα σφιγμένο και δεν ήθελε την κάμερα, διότι τα «παιχνίδια» αυτά όπως κατέληξαν οι ειδικοί βιντεοσκοπούνταν. Για αυτό τον λόγο έχουν κατασχεθεί οι ηλεκτρονικές συσκευές του πατέρα.

Φέρεται ακόμα μαζί με την γιαγιά του παιδιού να το έδεναν και να του έκλειναν το στόμα με ταινία προκειμένου να μην φωνάζει.

Η μητέρα που έκανε την καταγγελία στην εισαγγελία, ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ενώ η υπόθεση βρίσκεται στην κύρια ανάκριση.