Αφέθηκε ελεύθερος ο Τατσόπουλος

Ελεύθερος αφέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Αφέθηκε ελεύθερος ο Τατσόπουλος

Ελεύθερος αφέθηκε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Συνελήφθη χθες το βράδυ, στα πλαίσια του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση παρουσιαστής και υποψήφιος βουλευτής.

H μήνυση κατατέθηκε την Κυριακή και ακολούθησε η σύλληψη ενώ ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας βρισκόταν σε παρουσίαση βιβλίου στην οδό Σκουφά. Ο ενάγων επικοινώνησε με την αστυνομία και είπε πού βρισκόταν ο κύριος Τατσόπουλος καλώντας να τον συλλάβουν λόγω της μήνυσης που υποβλήθηκε. Πράγματι πήγαν εκεί οι αστυνομικοί ως όφειλαν και στο πλαίσιο του Αυτοφώρου ο Πέτρος Τατσόπουλος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, εκεί όπου είχε υποβληθεί η μήνυση. Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον εισαγγελέα και τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Για την υπόθεση εξέδωσε και ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «προσχεδιασμένα σκηνικά τεχνητής έντασης και συλλήψεις πολιτών επειδή εκφράζουν την άποψή τους, είναι καταδικαστέα». Ο Γιάννης Οικονόμου επισημαίνει επίσης ότι: «η χριστιανική πίστη είναι αγάπη και ποτέ δεν συμπορεύεται με τη βία οποιασδήποτε μορφής και είδους. Ούτε και της πρέπει μέσω μηνύσεων και διώξεων να γίνεται μέσο προσωπικής προβολής και πολιτικής εκμετάλλευσης».

Πηγή: ertnews.gr