Πέτρος Τατσόπουλος: Τον συνέλαβαν σε εκδήλωση βιβλίου (pic, vid)

Συνέλαβαν τον Πέτρο Τατσόπουλο σε εκδήλωση βιβλίου, κρατείται στο ΑΤ Ομονοίας

Πέτρος Τατσόπουλος: Τον συνέλαβαν σε εκδήλωση βιβλίου (pic, vid)

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, πρώην βουλευτής, συγγραφέας και αρθρογράφος στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» συνελήφθη σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου με τον τίτλο «Παιδεία και Θρησκεία: Έννοιες ασύμβατες;» που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Τη σύλληψή του μετά από μήνυση του παρουσιαστή Φίλιππου Καμπούρη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, κατήγγειλε με οργισμένη ανάρτηση η Αρετή Γεωργιλή.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Είμαι έξαλλη!
Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Πέτρο Τατσόπουλο σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο, βλασφημία και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μπούρδα σκαρφίστηκαν.
Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του.
Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν!
Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα πάει περίπατο και για μια ακόμη φορά η αστυνομία δείχνει τα … σωστά αντανακλαστικά! Ντροπή!».

Ειδικότερα, μετά το πέρας εκδήλωσης με τίτλο: «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;» στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη του κ. Τατσόπουλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Μάλιστα ο Φίλιππος Καμπούρης πανηγύρισε την σύλληψη του Πέτρου Τατσόπουλου με ανάρτησή του.

Η αντιπαράθεση με τον Φίλιππο Καμπούρη

Ο διαδικτυακός διαπληκτισμός Πέτρου Τατσόπουλου και Φίλιππου Καμπούρη που κατέληξε στη μήνυση και στη σύλληψη του κ. Τατσόπουλου έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες.

Ο κ. Τατσόπουλος σε ανάρτησή του αναφερόταν στα όσα είπε ο κ. Καμπούρης για τον Άγιο Εφραίμ που τον έκανε καλά καταλήγοντας «από την trash tv στην εκκλησία και από την εκκλησία στη βουλή: εγγυημένη διαδρομή επιτυχίας, καρατσεκαρισμένη».

Πηγή: in.gr