Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα οι δύο νεαροί για την εμπλοκή τους στο αιματηρό συμβάν

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο νεαροί που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή έξω από γνωστό μπαρ στο Ρέθυμνο.

 Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα οι δύο νεαροί για την εμπλοκή τους στο αιματηρό συμβάν

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, οι δύο νεαροί οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην αιματηρή συμπλοκή έξω από γνωστό μπαρ, στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Οι δύο νέοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της οπλοφορίας και της συμπλοκής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 15-20 εκατοστών.

Ο 27χρονος τραυματίας από τη σφαίρα που δέχτηκε από αστυνομικό που ήταν στο σημείο εκτός υπηρεσίας, παραμένει νοσηλευόμενος και φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει εξάλλου και ο αστυνομικός που νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων. Από το περιβάλλον του αστυνομικού, ο ισχυρισμός είναι ότι πυροβόλησε σε άμυνα, αφού είχε δεχθεί επίθεση και χτυπήματα από τον 27χρονο, ο οποίος τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Από το περιβάλλον της οικογένειας των τριών νεαρών -δύο αδέρφια και ένας ξάδερφος- αντιτείνεται ότι ο 27χρρονος πυροβολήθηκε εν ψυχρώ και ενώ ήταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.

Πηγή: ertnews.gr