Λυκαβηττός: Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος με κλεμμένους καταλύτες - Συνελήφθη 18χρονος

Αστυνομική καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε από του Ζωγράφου μέχρι τον Λυκαβηττό, με στόχο δύο άνδρες που αφαιρούσαν καταλύτες από οχήματα. Ο ένας από τους δύο δράστες κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Λυκαβηττός: Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος με κλεμμένους καταλύτες - Συνελήφθη 18χρονος

Καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε από του Ζωγράφου μέχρι τον Λυκαβηττό, τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/1), όταν αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, εντόπισε δύο άτομα να προσπαθούν να αφαιρέσουν καταλύτες από σταθμευμένα οχήματα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο αστυνομικός ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με περιπολικά και έκαναν "σήμα" στους δράστες να σταματήσουν. Εκείνοι αγνόησαν τις υποδείξεις των Αρχών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη, από την περιοχή του Ζωγράφου μέχρι τον Λυκαβηττό.

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση έληξε στη συμβολή των οδών, Δεινοκράτους και Ξενοκράτους. όταν ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσκρούοντας σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Έτσι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν 18χρονο, τον έναν από τους δύο δράστες δηλαδή, ο οποίος προσήχθη στη ΓΑΔΑ ενώ μέσα στο ΙΧ όχημα βρέθηκε ένας κλεμμένος καταλύτης.

πηγή: ΕΡΤ - News247.gr