Πατέρας Άλκη: «Να ζητήσουν συγνώμη μπροστά στο μνήμα του»

Ο πατέρας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, κατά την προσέλευσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, σχολίασε τη θέση των 12 κατηγορουμένων, οι οποίοι αρνούνται κάθε κατηγορία.

Πατέρας Άλκη: «Να ζητήσουν συγνώμη μπροστά στο μνήμα του»

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, ο Άρης Καμπανός, απευθυνόμενος στους κατηγορούμενους, τους κάλεσε «να δώσουν τη συγνώμη μπροστά στο μνήμα του Άλκη».

Σήμερα συνεχίζεται η τρίτη συνεδρίαση στη δίκη για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, εναντίον του 19χρονου Άλκη Καμπανού και των δύο φίλων του.

Σήμερα αρχίζει η εξέταση των 26 συνολικά μαρτύρων του κατηγορητηρίου, με πρώτο τον έναν από τους δύο φίλους του Άλκη που ήταν παρών στο αιματηρό επεισόδιο, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή της Χαριλάου και συγκαταλέγεται μεταξύ των θυμάτων.Στην χθεσινή διαδικασία, κληρώθηκαν οι ένορκοι, αναγνώστηκε το κατηγορητήριο κι έγινε η πρώτη τοποθέτηση των 12 κατηγορουμένων και η διατύπωση των θέσεων και ισχυρισμών από πλευράς δικηγόρων, τόσο της πολιτικής αγωγής, όσο και της υπεράσπισης.

Πηγή: Kathimerini.gr