Λος Άντζελες: Άφαντος ο «ασιατικής καταγωγής» δράστης του μακελειού στο Μόντερεϊ Παρκ

Εξακολουθεί να διαφεύγει ο δράστης του νέου μακελειού στην Καλιφόρνια, όπου έχασαν τη ζωή τους 10 άνθρωποι σε αίθουσα χορού, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Σεληνιακού Νέου Έτους.

Λος Άντζελες: Άφαντος ο «ασιατικής καταγωγής» δράστης του μακελειού στο Μόντερεϊ Παρκ

Ο δράστης είναι ένας «άνδρας ασιατικής καταγωγής» που εξακολουθεί να διαφεύγει, σχεδόν 11 ώρες μετά την επίθεση, δήλωσε σήμερα ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες.

«Αυτή την ώρα, η πολύ προκαταρκτική μας περιγραφή είναι αυτή ενός άνδρα ασιατικής καταγωγής», δήλωσε ο σερίφης Ρόμπερτ Λούνα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Μόντερεϊ Παρκ, πόλη της οποίας η πλειονότητα των κατοίκων είναι ασιατικής καταγωγής.

Ο δράστης πιστεύεται ότι είναι από 30 έως 50 ετών, βάσει της περιγραφής αυτοπτών μαρτύρων, δήλωσαν αξιωματούχοι των αρχών επιβολής του νόμου.

Η κατάσταση των δέκα τραυματιών από τους μαζικούς πυροβολισμούς στο Μόντερεϊ Παρκ, στην Καλιφόρνια, είναι από σταθερή έως κρίσιμη, δήλωσε ο σερίφης προσθέτοντας ότι πέντε γυναίκες και πέντε άνδρες σκοτώθηκαν στην σφαγή, οι ηλικίες τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Οι αρχές ερευνούν ακόμη το κίνητρο της επίθεσης.

naftemporiki.gr