Μοσχάτο: Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. για τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος

Ενώ αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, πλέον η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως εγκληματική ενέργεια, καθώς μία γυναίκα που ήταν μαζί του χθες το βράδυ, συνελήφθη

Μοσχάτο: Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. για τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου του άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος το βράδυ της Δευτέρας (16/1) σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο.

Ενώ αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, πλέον η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως εγκληματική ενέργεια, καθώς μία γυναίκα που ήταν μαζί του χθες το βράδυ, συνελήφθη.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως το θύμα ήταν λογιστής και φέρεται, σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας, να της χρωστούσε χρήματα. Ειδικότερα η συλληφθείσα ανέφερε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο πως πήγε στο σπίτι του άνδρα προκειμένου να συζητήσουν και τσακώθηκαν. Τότε, όπως ισχυρίστηκε, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να τον πνίξει.

Εκείνος αντέδρασε και άρχισε να την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την εκδοχή που επικαλέστηκε η γυναίκα, το θύμα φέρεται να πήρε μία ζώνη και να κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο.

Με δεδομένα τα παραπάνω τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση διεξάγουν έρευνα προκειμένου να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία της ιστορίας και να καταλήξουν σε στέρεα συμπεράσματα.

πηγή: «Κ»