Πέθανε η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, κόρη του «βασιλιά» Έλβις

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, μοναχοκόρη του «βασιλιά της ροκ εν ρολ» Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε σε ηλικία 54 ετών ύστερα από βραχεία νοσηλεία.

Πέθανε η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, κόρη του «βασιλιά» Έλβις

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (αργά το βράδυ της Πέμπτης σε ώρα ΗΠΑ), ύστερα από βραχεία νοσηλεία, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ, σε δήλωσή της. Ήταν μόλις 54 ετών.

«Με βαριά καρδιά, θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι η αγαπημένη μου κόρη, Λίσα Μαρί, δεν είναι πια μαζί μας», δήλωσε η πρώην σύζυγος του «βασιλιά» Έλβις. Η Λίσα Μαρί ήταν το μοναδικό παιδί που είχαν μαζί.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση της Πρισίλα ότι η κόρη της είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο νωρίτερα μέσα στη μέρα. Σύμφωνα με Μέσα από τις ΗΠΑ, η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ υπέστη καρδιακή ανακοπή το πρωί της Πέμπτης.

Οι διασώστες που κλήθηκαν στην οικία της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια της παρείχαν καρδιοπνευμονική ανάνηψη και αφότου είδαν σημεία ζωής, τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Ωστόσο η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ δεν άντεξε και εξέπνευσε αρκετές ώρες αργότερα. Η Λίσα Μαρί ήταν 9 ετών όταν ο Έλβις πέθανε τον Αύγουστο του 1977. Είχε παντρευτεί τέσσερις φορές, μεταξύ των οποίων με τους Μάικλ Τζάκσον και Νίκολας Κέιτζ, κάνοντας τέσσερα παιδιά.