Πάτερ Αντώνιος: Πήρε προθεσμία για τις 27 Ιανουαρίου - Δυσαρέσκεια από τους καταγγέλλοντες (vid)

Ο πάτερ Αντώνιος πήρε προθεσμία για τις 27 Ιανουαρίου - Δυσαρέσκεια από τους καταγγέλλοντες για την αναβολή 

Πάτερ Αντώνιος: Πήρε προθεσμία για τις 27 Ιανουαρίου - Δυσαρέσκεια από τους καταγγέλλοντες (vid)

Προθεσμία για τις 27 Ιανουαρίου πήρε ο πάτερ Αντώνιος προκειμένου να καταθέσει για τις καταγγελίες σε βάρος του για ασέλγεια.

Μέσω των συνηγόρων του, ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να μελετήσει την δικογραφία και να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Η αναβολή ωστόσο έχει εξοργίσει τους καταγγέλλοντες, με τον δικηγόρο του 15χρονου που ισχυρίζεται ότι ο π. Αντώνιος ασέλγησε σε βάρος του, να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα ο πάτερ Αντώνιος θα έπρεπε να έρθει και να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη στα μάτια, κάτι που δεν κάνει».

«Αποφεύγει τις ερωτήσεις των εισαγγελέων, ενώ εδώ και δύο μήνες έλεγε ότι είναι έτοιμος» φέρονται να αναφέρουν οι οικογένειες των φερόμενων θυμάτων, όπως αναφέρει ο Alpha.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου έλαβε κλήση να παράσχει εξηγήσεις και σχετικά με το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε πρόκληση σωματικών βλαβών εις βάρος αδύναμων προσώπων, παιδιών, δηλαδή, που φιλοξενούνταν στην Οργάνωση, αλλά και το αδίκημα του κακουργηματικού βαθμού για κατάχρηση ανήλικων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Μαζί με τον πατέρα Αντώνιο καλούνται ως ύποπτοι για τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων σε βαθμό πλημμελήματος και επτά υπάλληλοι της Κιβωτού.

Πηγή: iefimerida.gr