Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Απολογούνται την Τρίτη (27/12) δύο από τους έξι συλληφθέντες

Τους τελευταίους μήνες, σχεδόν κάθε απόγευμα, η γειτονιά έβλεπε την ομάδα των μαθητών να μπαίνει στο ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον και να διασκεδάζει

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Απολογούνται την Τρίτη (27/12) δύο από τους έξι συλληφθέντες

Την Τρίτη απολογούνται οι δύο από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον συστηματικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στην ερειπωμένη μονοκατοικία στο Ίλιον.

Από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, οι τρεις έχουν ήδη προφυλακιστεί, ενώ ο έκτος αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Οι Αρχές εξετάζουν την εμπλοκή άλλων δύο μαθητών που τους υπέδειξε το κακοποιημένο αγόρι. Ο ένας εμφανίστηκε μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας και ο άλλος αναζητείται αλλά εκτιμάται ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται.

Πρόκειται για έναν 17χρονο μαθητή που όπως αποκαλύπτει το MEGA ανεβάζει συχνά, επιθετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας ανήλικος που θέλει να παρουσιάζεται σκληρός και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι από τους πρωτεργάτες της φρικιαστικής ιδέας να φτιαχτεί ένα βίντεο κλιπ σε ρυθμό τραπ με τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου αγοριού.

Πηγή: Cnn.gr