Βιασμός 15χρονου: Απολογούνται οι έξι ανήλικοι συλληφθέντες

Απολογούνται οι έξι 15χρονοι για τη σεξουαλική και ψυχολογική βία σε βάρος συνομηλίκου τους στο Ίλιον.

Βιασμός 15χρονου: Απολογούνται οι έξι ανήλικοι συλληφθέντες

Ενώπιον του Ανακριτή Ανηλίκων οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (24/12) για τις απολογίες τους οι έξι ανήλικοι που κατηγορούνται για την υπόθεση της σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος 15χρονου αγοριού, στο Ίλιον.

Οι έξι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό σε βάρος του συνομηλίκου τους και άλλες βαριές κατηγορίες, έχουν ξεκινήσει τις απολογίες τους για την υπόθεση που προκαλεί σοκ για την αγριότητα που φέρονται να έχουν επιδείξει οι ανήλικοι. Σύμφωνα με την δικογραφία, οι ανήλικοι ενεργούσαν ως οργανωμένη ομάδα, η οποία φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο την άγρια κακοποίηση του αγοριού, υλικό που διακινούσε σε άλλους μαθητές.

Η υπόθεση έφθασε ενώπιον των Αρχών πριν από λίγες ημέρες, όταν το αγόρι αποκάλυψε στους γονείς του ότι συνομήλικοι του, για διάστημα περίπου δύο μηνών τον εγκλώβιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου του ασκούσαν σεξουαλική βία. Το παιδί φέρεται να είπε πως η ομάδα των 15χρονων, του ασκούσε έντονη ψυχολογική βία για να μην αποκαλύψει όσα βίωνε. Συνολικά, σύμφωνα με τον 15χρονο, η ομάδα στα χέρια της οποίας βίωσε την φρίκη ήταν 8μελής, με τους άλλους δύο φερόμενους ως συμμετέχοντες στα βασανιστήρια που υπέστη το αγόρι να αναζητούνται από την Αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ